16 septembrie 2011

Noua migranti ascunsi in camioane conduse de doi soferi greci, depistati la frontiera

Politistii de frontiera doljeni au depistat si retinut noua persoane de sex masculin, care intentionau sa treaca fraudulos frontiera de stat a Romanie, ascunsi in cabinele a doua camioane conduse de cetateni greci.

In data de 15.09.2011, in jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, s-au prezentat pentru a intra in tara cetatenii greci T.V., in varsta de 54 ani si C.S., in varsta de 42 ani, conducand doua camioane inmatriculate in Bulgaria. Acestia transportau, conform documentelor, piatra de la o firma greceasca pentru doua firme italiene.

In baza unei analize de risc, s-a trecut la efectuarea unui control amanuntit asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care in cabina camionului condus de T.V, sub patul din spatele scaunelor, au fost descoperiti un numar de 4 cetateni afro-asiatici.

De asemenea, la controlul de frontiera efectuat asupra celui de-al doilea camion, condus de catre C.S. au fost descoperiti ascunsi, tot in cabina, acoperiti cu haine, 5 cetateni afro-asiatici.

Din verificari, a rezultat ca persoanele depistate ascunse, cetateni din Iran si Irak, toate de sex masculin, intentionau sa ajunga ilegal in Italia.

In cauza, politistii de frontiera continua cercetarile in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.





Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana