13 septembrie 2011

Turism OPEL cu documente false

Politistii de frontiera au depistat in zona de competenta un autoturism marca Opel avand cartea de identitate si certificatul de inmatriculare false.

In data de 12.09.2011 ora 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru iesirea din tara cetateanul roman FLORIN D., in varsta de 30 ani, care conducea un autoturism marca OPEL, culoare gri, fabricatie 2004, inmatriculat in Bulgaria.

In urma verificarilor specifice a rezultat ca documentul de identitate si certificatul de inmatriculare sunt false. Cetateanul roman a declarat ca autoturismul i-a fost incredintat de catre Gabriel B., in varsta de 25 de ani din mun. Oltenita in vederea efectuarii unei calatorii la Ruse. La prezentarea in P.T.F. Giurgiu a propietarului, acesta a declarat ca a cumparat autoturismul de la o persoana din Mun. Bucuresti, contra sumei de 2.000 euro, nestiind ca documentele sunt false.

Politistii de frontiera i-au intocmit soferului, FLORIN D., acte premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat si cu numere de inmatriculare false iar propietarului, Gabriel B., acte premergatoare pentru punere in circulatie a unui vehicul neinmatriculat si cu numar fals de inmatriculare.

Totodata, au fost ridicate placutele de inmatriculare ale vehiculului si permisul de conducere apartinand soferului cu sprijinul Politiei Rutiere Giurgiu.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana