23 septembrie 2011

Braconaj piscicol

Politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Braila au intocmit dosare penale pe numele a trei cetateni romani care au fost depistati pescuind ilegal, in zona de competenta, astfel:

  • In data de 21.09.2011, in zona km. fluvial 204, a fost depistat numitul Marin A. de 43 ani care desfasura activitati de pescuit comercial fara a poseda autorizatie in acest sens, folosind o plasa tip monofilament cu care a capturat 5 kg. peste, specia platica.
  • In data de 21.09.2011, in zona km. fluvial 1, brat Valciu, a fost depistat numitul Ovidiu S.C. de 20 ani care intentiona sa desfasoare activitati de pescuit comercial fara a poseda autorizatie, folosind o plasa de pescuit din ata in lungime de 25 m.
  • In data de 22.09.2011, in zona km fluvial 196, a fost depistat numitul Marian M. de 24 ani care desfasura activitati de pescuit comercial folosind o barca din lemn si o plasa monofilament cu care a capturat 6 kg. peste, specia oblet. Barca din lemn a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor si lasata in custodie proprietarului, iar plasele au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.
Pestele a fost ridicat in vederea confiscarii si predat spre valorificare unei societati comerciale de profil.

In cauza au fost intocmite lucrari penala, pentru incalcarea prevederilor art. 64, lit. m, respectiv k. din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul si acvacultura.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana