14 septembrie 2011

Contrabanda cu tigari la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Caras Severin au reusit prinderea in flagrant a doi cetateni romani care transportau in apropierea frontierei de stat 650 de pachete de tigari.

In data de 13.09.2011, politistii de frontiera din cadrul Biroului Combaterea Infractionalitatii Transfrontaliere au desfasurat o actiune de prindere in flagrant a doi cetateani romani care transportau tigari provenite din contrabanda.

Astfel, in jurul orelor 07.00, in timp ce supravegheau zona de risc, politistii de frontiera au observat doua persoane care se deplasau prin vegetatie, dinspre linia de frontiera spre comunicatia D.N. 57 avand asupra lor doua genti de voiaj.

Persoanele in cauza au fost somate verbal de catre politistii de frontiera si conduse la sediul institutiei pentru cercetari in urma carora au fost identificate ca fiind: C. Elena in varsta de 38 de ani si B. Eugen, in varsta de 34 de ani domiciliati in judetul Caras Severin. La verificarea celor sase sacose, a fost descoperita cantitatea de 650 de pachete de tigari marca Marble, netimbrate, in valoare aproximativa de 3.250 lei.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii iar politistii de frontiera au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale pe numele celor doi cetateni romani pentru savarsirea infractiunilor de: trecere frauduloasa a frontierei, contrabanda si evaziune fiscala.



Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana