13 septembrie 2011

4.000 pachete de tigari descoperite la Cidreag

Politistii de frontiera au descoperit 4.000 pachete de tigari Jin Ling de provenienta ucraineana in anexa unei gospodarii din Cidreag.

Luni, 12 septembrie a.c., politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Halmeu, actionand in baza unor informatii, au descoperit, in anexa unei gospodarii din Cidreag, opt colete in care se aflau 4.000 pachete de tigari marca Jin Ling, provenite din magazine duty free Ucraina.

Proprietarul imobilului, Francisc K., in varsta de 63 de ani, a declarat ca in cursul diminetii de luni un cetatean pe care-l cunoaste doar din vedere a venit la el si a lasat in anexa sa coletele respective, fara a se mai intoarce dupa ele.

Intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera, iar Francisc K. este cercetat pentru savarsirea infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false.

Totodata, lucratorii nostri continua cercetarile in acest caz pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatile ilegale.


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana