29 septembrie 2011

Procura notariala falsa

Politistii de frontiera timiseni au depistat o femeie care a incercat sa scoata ilegal din tara o minora, folosindu-se de o procura notariala falsa.

In data de 28.09.2011, in jurul orei 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a iesi din tara, Aurelia C., in varsta de 22 de ani, din judetul Mehedinti, insotita de o minora. Aceasta a prezentat pe langa documentele de calatorie si o procura notariala din partea parintilor, pentru fata care o insotea.

Cu ocazia efectuarii controlului de frontiera, s-a constatat ca documentul notarial prezentat la control nu contine elementele de identificare specifice actului original. S-a luat legatura cu Biroul Notarial emitent de unde s-a comunicat ca incheierea notariala prezentata este falsa.

Aurelia C. a declarat ca procura notariala pe care a prezentat-o la iesire din tara a obtinut-o contra sumei de 50 de euro de la un barbat din Craiova si s-a folosit de acest document deoarece vroia sa o ajute pe minora sa ajunga in Franta.

Cercetarile sunt continuate de politistii de frontiera in vederea stabilirii intregii activitati infractionale, iar la final se vor lua masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana